Team achter Aardgasauto.com

 

Welkom op de site van Aardgasauto.com

Aardgasauto is een eigen initiatief van enkele bestuurders die zelf rijden op aardgas, en hiermee ervaring hebben opgedaan met het rijden op aardgas. Deze site is vooral bedoelt om toch wat informatie te geven hoe het is om te rijden op aardgas en we trachten alle informatie van verschillende website's zoveel mogelijk te bundelen, verder proberen we hier een verslag bij te houden hoe het nu is om te rijden op aardgas en wat de voordelen er van zijn en natuurlijk ook de nadelen.

De website Aardgasauto.com is sinds 2000 actief en heeft al zeer veel vragen kunnen beantwoorden bij een aanschaf of informatie over het rijden op aardgas, omdat ook wij van Aardgasauto.com een voorstander zijn van een milieu vriendelijke brandstof, proberen wij ook het rijden op elektrisch steeds meer te promoten.

Samen met veel andere site's die men kan vinden bij favorite links proberen we toch ook het rijden op aardgas te stimuleren.

Toen het rijden op aardgas in Nederland een beetje bekend werd enkele jaren geleden zijn wij al overgestapt op aardgas en rijden sinds 2000 al op aardgas waardoor wij al redelijk ervaring hebben hoe het nu is om te rijden op aardgas en wat de voordelen en nadelen zijn van deze brandstof voor auto's.

De website van Aardgasauto.com is sinds 2001 online en hebben sinds die tijd heel veel vragen gehad over het rijden op aardgas die we altijd zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. De site wordt niet alleen bezocht door Nederlandse bezoekers maar ook steeds meer door buitenlandse bezoekers waar we ook veel vragen van krijgen.

Men moet niet vergeten dat Aardgasauto.com geen bedrijf is en daarom ook niet altijd een antwoord weet op de vraag die men steld, maar we proberen dan wel de vraag bij de juiste persoon neer te leggen.

Zoals men ook over de jaren heeft gemerkt is dat de site zelf ook een zeer veranderd is om toch bij de bezoeker aan te spreken en hopen dat men met plezier op de site zal kijken. Mocht er toch onduidelijkheid zijn kan men ons dat laten weten zodat we dit kunnen aanpassen.

Natuurlijk zijn we vooral afhankelijk van informatie die ons iedereen verschaffen kan, heeft u informatie en of foto's die u wel op onze site zou willen zien kunt u deze mailen via het contact formulier.

Afgelopen jaren hebben we de Fiat Multipla BiPower in bezit gehad waarmee we tot 2013 met veel plezier hebben gereden. Natuurlijk zoals alle Nederlanders komt er een dag dat je een keer iets nieuws wilt en zijn tegen een gelijkwaardige auto aangelopen in Duitsland, deze hebben we ingevoerd en rijden ook nu weer in het nieuwere model Fiat Multipla BiPower.